info@nettenschilders.nl

Klantvriendelijkheid / referenties

Uw klus is onze zorg

Schildersbedrijf P. Netten

Een prettige verhouding met de klant is voor ons net zo belangrijk als het leveren van een kwalitatief goed produkt, waar beide partijen tevreden over zijn.

Een duidelijke communicatie is daarbij erg belangrijk. Wij staan altijd klaar voor vragen en oplossingen. De vertrouwensband, die op deze manier wordt opgebouwd, stopt uiteraard niet bij het einde van het werk. Want wij hopen ook in de toekomst voor U, familieleden, vrienden en kennissen, het schilderwerk te mogen verzorgen. Onze doelstelling is een tevreden klant.

Wilt u uw ervaringen met anderen delen? Stuurt u ons dan een review via het contactformulier.
Uw reactie zullen wij dan op de website plaatsen.

Waarom Wij?

Top service
Snelle service
Prima dienstverlening
Jarenlange ervaring

Referenties

Via het internet een aanvraag gedaan voor ons binnen en buiten schilderwerk. Al snel was Peter er om te komen kijken. Na het uitbrengen van de offerte zijn ze al snel aan de slag gegaan. Het eindresultaat mag er zeker zijn.

Familie van den Broek

Via kennisen bij Schildersbedrijf P. Netten terecht gekomen. Wat een toppers zijn het! Ons huis kan er de komende jaren weer tegenaan.

Van der Steen

Peter heeft met zijn team onze schilderwerkzaamheden in huis gedaan! Professionals aan het werk met een super advies en ouderwetste service. Een aanrader dus!

Tamara & Henry