info@nettenschilders.nl

Diensten

Uw klus is onze zorg

Diensten Schildersbedrijf P. Netten

De dienstverlening, die U van ons kan verwachten bestaan uit schilderwerkzaamheden binnen/buiten, bestaande en nieuwbouw, het vervangen van houtrot, het plaatsen van glas, kitwerk, texwerkzaamheden, glasvezelbehang, timmerwerkzaamheden, enz.

Wij werken samen met verschillende ondernemers, die hun eigen vakbekwaamheid hebben, waardoor wij eventueel een totaal oplossing kunnen bieden. Wij werken alleen met de beste producten en gereedschappen, wij komen graag bij U langs om Uw wensen te bespreken.

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak en bel 06 – 271 47 754.

Waarom Wij?

Top service
Snelle service
Prima dienstverlening
Jarenlange ervaring

Schilderswerkzaamheden

Toe aan onderhoud van het houtwerk van je pand? Of gewoon toe aan een frisse uitstraling van jouw woning? Tijd voor vernieuwend schilderwerk.

Glaszetters

Wij verzorgen niet alleen uw schilderwerk, ook plaatsen wij nieuw glas in uw kozijnen. Informeert u naar onze mogelijkheden.

Timmerwerkzaamheden

Timmerwerk Den Bosch, Timmerman

Voor diverse timmerwerkzaamheden bent u bij Schildersbedrijf P. Netten ook aan het juiste adres. Informeert u naar onze mogelijkheden.